OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Vzostup planéty 2012

Vzostup planéty 2012

Tento rok našu planétu čakajú zmeny predovšetkým na duchovnej úrovni. Možno ste si sami všimli, že čoraz viac ľudí sa začalo venovať duchovnu. Ľudia čítajú, pýtajú sa a nestačia už vysvetlenia len na fyzickej úrovni. Musí byť niečo viac.

Nostradamus, Vanga a iní jasnovidci boli napojení na staré energie tretej dimenzie a preto na časovej osi zachytávali vibrácie strachu, nepokojov, vojen a katastrof. Podľa ich predpovedí sa na fyzickej úrovni predpokladajú globálne katastrofy, ktoré majú začať práve dátumom 21. 12. 2012.

No naša planéta má silnú duchovnú ochranu a je milovaná. Keby zanikla zo dňa na deň, tak harmónia celého vesmíru by bola ohrozená, nakoľko sme všetci spolu prepojení. Preto nám a celej Zemi prišli na pomoc duchovné bytosti, ktoré nám pomáhajú zvýšiť vibrácie a tak prejsť na duchovnej úrovni z tretej dimenzie do piatej dimenzie svetla.

Pieseň napísaná pre Vzostup planéty: Disclosure - Sky Sent - Anael

http://www.youtube.com/watch?v=3W3xHRv7BJA

 

Príznaky vzostupu:

tu by som rada zhrnula základné príznaky vzostupu:

  • pocit stresu a dezorientácie
  • na povrch sa dostávajú naše staré strachy
  • depesia a smútok
  • rozmazané videnie
  • horšia priestorová orientácia
  • budenie sa v noci
  • pocit, že sme "mimo telo"
  • vyššia hladina intuície
  • pocit, že nikam nepatríme

Tieto príznaky sú absolútne normálne, pretože naše fyzické telo a DNA sa prestavujú. Už nepatríme ani no našej minulosti, a budúcnosť sa nám otvára. Všetko, čo príchádza, skúsme vnímať cez srdce a uľaví sa nám. Nebojme sa, pretože strach blokuje naše schopnosti.

 

 

 

Zaujímavé linky & odkazy ohľadom vzostupu  Zeme:

Určite odporúčam fórum INSTANT HEAL: http://instantheal.alteon.sk v tomto fóre je veľa informácií a skúseností, posolstiev a channelingov, ktoré nám pomáhajú porozumieť zmenám, ktoré sa dejú okolo nás. Naozaj odporúčam yes

AWAKEING ANCIENT SECRET: tiež celkom podnetné. Video je v angličtine

http://www.youtube.com/watch?v=x5Mnv7Nuoug

Ešte pripojím jeden veľmi zaujímavý film, síce starší, no bol v Európe zakázaný, pretože ukazoval našu "vyspelú" civilizáciu v skutočnom svetle. LA BELLE VERTE - NÁDHERNÁ ZELENÁ

http://www.youtube.com/watch?v=_QbbQYPPR3w

a je jedna kniha, ktorá mi veľmi zmenila život.

HOVORY S BOHEM - NEAL DONALD WALSCH.  Pekná trilógia, ktorú stojí za to si prečítaťenlightened