OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Shamballa 1024

Shamballa 1024 - liečenie energiami

Táto energia je označovaná  ako energia Vzostupu Zeme. Pomáha nám vyrovnať sa so základnými aspektami stresu a napätia, ktoré sa v nás hromadí.

Shamballa 1024 je multidimenzionálny liečivý systém, ktorý sa používa na harmonizáciu duše, mysle i tela. Hlavným účinkom aktivácie a iniciácie Shambally je osobný rozvoj cez lásku k sebe a k všetkým.

Shamballa pomáha udržovať vyššie vibrácie jedincov i planéty Zeme. Otvorením sa energie Shambally zvýšime liečivú energiu lásky, ktorá sa cez nás dostáva do celého sveta.

Pri Shamballe sa nepoužívajú pozície rúk ako pri energii Reiki. Kdekoľvek na tele priložíme ruky, energia si nájde miesto, kde je potrebná. Systém liečenia Shamballou sa vyučuje ako komplexný systém liečenia v štyroch stupňoch:

  1. Stupeň: intuitívne prikladanie rúk, aktivuje sa proces samoliečenie
  2. Stupeň: liečenie na diaľku, posielanie energie všetkým živým bytostiam
  3. Stupeň: môžeme nalaďovať do 1. stupňa Shambally
  4. Stupeň: študent je schopný učiť a nalaďovať ostatných do energie Shambally

 

Shamballa nie je viera, nie je náboženstvo, je to cesta. Pri nalaďovaní sa nám otvára nové poznanie, bytie a pochopenie spojenia so všetkými a so všetkým. Utvára celistvosť, pretože nelieči len telo, ale aj dušu a pomáha nám napájať sa na naše Vyššie Ja. Zároveň sa  touto technikou vyplavujú na povrch staré emócie a nespracované zážitky, čo sa označuje ako „detoxikácia duše.“

 

Pokiaľ sa zaujímate o duchovno, možno pocítite potrebu rozvíjať svoju intuíciu, alebo máte snahu pomôcť planéte pri energetickom vzostupe, tak je systém Shambally pre Vás nádherným nástrojom a pomôckou na podporu tohto procesu.

 

            Shamballa 1024 je pre každého jedinečným zážitkom, jedinečnou skúsenosťou a napomáha liečeniu na všetkých úrovniach (telo, myseľ, duša i karmické zaťaženie).

Energia Shamballa je pôvodnou energiou hlavného mesta Atlantídy – Shambally. V starej Atlantíde bol vyvinutý tento systém, vysoko postavením kňazom, ktorý pôsobil v chráme liečenia, a jeho meno je v súčasnosti channelovanej ako St. Germain. Tento kňaz opustil centrálny chrám v Atlantíde a odcestoval do ďalekých hôr v krajine, kde založil vlastnú duchovnú cestu a skupinu. Spoločne sa pokúšali vytvoriť techniku, pomocou ktorej by harmonizovali spirituálny vývoj všetkých Atlanťanov a ukončili diskrimináciu spirituálneho a fyzického vývoja.

St. Germainovi boli za jeho života v meditáciách zjavené symboly, ktoré telepaticky prenášal na postihnutých ľudí, a tak zvyšoval ich vibrácie a to až tak, že ich spirituálny hendikep zanikol.

Pôvodne  bolo symbolov 22, no tie postupom času začali byť zneužívané, a tak ostali utajené.

V súčasnosti má Shamballa 1024 symbolov, ktoré sú len na podvedomej úrovni a telepaticky sa predávajú na človeka.

Pre mňa je tento nástroj očisty každodennou súčasťou heart